Manchester City als vijfde club zeker van overwintering

25 november 2020, 20:54   Bijgewerkt: 26 november 2020, 00:07

Manchester City heeft zich woensdagavond verzekerd van een plek in de knock-outfase van de Champions League. Een krappe 0-1 zege op Olympiakos was genoeg om dat veilig te stellen. Phil Foden maakte in de eerste helft de enige goal voor the Citizens.

City had nog geen punt verloren voorafgaand aan het duel in Griekenland. Daarom wist het dat een punt tegen Olympiakos genoeg was om overwintering veilig te stellen. De ploeg van Guardiola was de betere partij, maar had moeite dat uit te drukken in doelpunten. De enige treffer werd na een ruim halfuur spelen voorbereid door een slim hakballetje van Raheem Sterling. Foden was de afmaker en kroonde zich zo tot matchwinner. 

Manchester City is de vijfde ploeg die zich inmiddels heeft geplaatst voor de knock-outfase van het toernooi. Gisteravond verzekerden Chelsea, Sevilla, FC Barcelona en Juventus zich al van een plek in de eindrondes. In de poule van City maken FC Porto (6 punten), Olympiakos (3) en Olympique Marseille (0) alle drie nog kans om de tweede knock-outplek te pakken. Om 21:00 uur krijgt Marseille bezoek van FC Porto.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen