Spajic verwacht ondanks thuiszege opnieuw een zware wedstrijd

Spajic verwacht ondanks thuiszege opnieuw een zware wedstrijd

25 november 2020 – Feyenoord kan in het belangrijke Europa League-duel tegen CSKA Moskou weer beschikken over centrumverdediger Uros Spajic. De Serviër, die wordt gehuurd van het Russische FK Krasnodar schoof tijdens de persconferentie van woensdagmiddag aan om enkele vragen te beantwoorden. Daar stelde hij dat de overwinning op CSKA Moskou in De Kuip weinig betekent voor de wedstrijd van donderdagavond.In een sterke fase in de tweede helft van de thuiswedstrijd kwam Feyenoord binnen enkele minuten op een 3-0 voorsprong. Het duel zou uiteindelijk eindigen in een 3-1 overwinning. "Het resultaat van de thuiswedstrijd doet het lijken alsof het makkelijk was", begon Spajic", maar het was een zware wedstrijd. Dat zal het donderdag ook weer worden."

Spajic kent de tegenstander beter dan zijn ploeggenoten. Als speler van FK Krasnodar kwam hij CSKA Moskou in de Russische competitie al vaker tegen. In Rusland kreeg hij enkele vragen over zijn oude club. "Ik volg mijn oude club nog steeds", citeerde RTV Rijnmond. "Ze spelen nu in de Champions League. Het gaat nog niet zo goed, maar ze hebben nog een kans om zich te plaatsen voor de Europa League. Ik hoop dat ze dat lukt."

Waar de stadions in de Eredivisie nog altijd leeg zijn, zitten er in de Europa League-wedstrijd van donderdagavond wel enkele duizenden supporters in het stadion. Spajic is daar blij mee. "Voetbal draait om fans en de sfeer rondom wedstrijden. Ik vind het positief dat er publiek is donderdag en hoop dat dit snel weer overal het geval is. Voetbal zonder publiek is niks", besloot de Serviër.

In de groep van Feyenoord en CSKA Moskou kan nog van alles gebeuren. Dinamo Zagreb is koploper met vijf punten, gevolgd door Feyenoord en Wolfsberger AC met vier. CSKA Moskou staat onderaan met twee punten en moet winnen van Feyenoord om aansluiting te vinden. 

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 23 januari 2021

  2. vrijdag 22 januari 2021