Schmidt over belangrijk duel in Europa: "Het is een finale"

25 november 2020, 14:03

Voor PSV zijn de belangen donderdag erg groot in de Europa League. Er moet thuis gewonnen worden van PAOK Saloniki, dat op dit moment de felbegeerde tweede plaats in handen heeft in Groep E. Het verschil met PSV is twee punten. Het belang van de wedstrijd is duidelijk voor Roger Schmidt.

"Het is een finale. We hebben het nog in eigen hand, maar dan moeten we wel winnen", zei de trainer woensdag op het persmoment volgens de NOS. "Het wordt moeilijk morgen, maar we hebben het gevoel dat we bij de bovenste twee ploegen kunnen eindigen." PSV moet het doen zonder Mario Götze, die nog licht geblesseerd is. "Mario heeft meer tijd nodig om fit te geraken", aldus de PSV-trainer. Zondag was hij er ook al niet bij tegen FC Twente. Ook Ryan Thomas is nog niet inzetbaar tegen PAOK.

Gelukkig voor de club is de coronagolf inmiddels vertrokken bij PSV. Dat zorgt voor tevredenheid bij Schmidt, die echter weet dat de naweeën nog steeds aanwezig zijn. "Maar je ziet dat ze de tijd nodig hebben om weer op niveau te komen. Zahavi is niet dezelfde speler voordat hij besmet raakte. Hij heeft tijd nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen