Miedema en Wiegman in de race voor FIFA-prijzen

25 november 2020, 11:13

Voor Vivianne Miedema en Sarina Wiegman lonken er fraaie FIFA-prijzen. De veelscorende spits van Arsenal is één van de speelsters die kans maakt op The Best FIFA Women's Player. Miedema neemt het op tegen negen andere speelsters.

De 24-jarige Miedema staat dit seizoen na zeven Premier League-duels al op tien goals voor Arsenal. Vorig seizoen scoorde de spits van Oranje zestien treffers in de Engelse competitie. Dat deed ze in slechts veertien duels. Miedema maakt door die prestaties kans op de eretitel, maar moet wel zien af te rekenen met negen concurrenten. Lucy Bronze, Delphine Cascarino, Caroline Graham Hansen, Pernille Harder, Jennifer Hermoso, Ji So-yun, Sam Kerr, Saki Kumagai, Dzsenifer Marozsán en Wendie Renard zijn eveneens genomineerd.

Naast Miedema en Virgil van Dijk, die bij de mannen kans maakt op de titel, is er nog een Nederlandse genomineerde. Vanwege haar uitstekende prestaties bij de Oranje Leeuwinnen is Sarina Wiegman opgenomen in het lijstje genomineerden voor The Best FIFA Women's Coah.  Lluís Cortes (FC Barcelona), Rita Guarino (Juventus), Emma Hayes (Chelsea), Stephan Lerch (VfL Wolfsburg), Hege Riise (LSK Kvinner) en Jean-Luc Vasseur (Olympique Lyon) zijn de concurrenten van Wiegman.

Op donderdag 17 december wordt bekend wie de winnaars zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen