Spoorboekje: CL tops en flops; Feyenoord, PSV en AZ in actie

Spoorboekje: CL tops en flops; Feyenoord, PSV en AZ in actie

26 november 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 26 november.Specials

Tops en flops van de vierde speelronde
Speelronde vier van de groepsfase van de Champions League zit erop. Zes ploegen zijn na al zeker van een plek in de knock-outfase van het toernooi, terwijl de strijd van Ajax met Liverpool en Atalanta Bergamo nog even voort duurt. Het was een speelronde vol mooie doelpunten en uitblinkende talenten, maar met ook grote tegenvallers en domme acties. FCUpdate.nl zette de tops en flops van deze speelronde op een rijtje.

Wedstrijden

CSKA Moskou - Feyenoord (18.55 uur)
De 3-1 zege op CSKA Moskou zorgde voor grote tevredenheid bij Feyenoord, dat met die winst goede zaken deed in Groep K. De Rotterdammers staan nu derde in de poule, met vier punten. Het is zaak om CSKA Moskou, dat twee punten heeft, vanavond van het lijf te houden. De Russen staan laatste met twee punten en vechten voor hun laatste kans in de groep. Met een remise of zelfs een zege doet Feyenoord helemaal mee en lonkt plek twee of zelfs de koppositie.

PSV - PAOK Saloniki (21.00 uur)
Net als voor Feyenoord zijn ook voor PSV de belangen groot in de Europa League. Na de 4-1 nederlaag bij PAOK Saloniki staat de ploeg uit Eindhoven er niet best voor in Groep E. De formatie van Roger Schmidt bezet met drie punten de derde plaats en staat twee punten achter PAOK. Bij winst vanavond komt PSV op de tweede plaats en dan is alles weer mogelijk. Trainer Schmidt gaf al aan dat zijn ploeg bij winst alles nog in eigen hand. Aderlating is overigens wel dat Mario Götze en Ryan Thomas niet inzetbaar zijn.

AZ - Real Sociedad (21.00 uur)
Het goede nieuws is voor AZ dat smaakmaker David Silva vanavond niet meespeelt bij Real Sociedad. Het slechte nieuws is voor AZ dat Sociedad nog steeds een erg goede ploeg is. De Baskische formatie won in Spanje simpel van AZ en gaat aan de leiding in La Liga. Vertrouwen mag er echter ook zijn bij AZ, dat met zes punten nog altijd koploper is van Groep F. Ook Napoli en Sociedad staan op zes punten, waardoor het vanavond erop of eronder is voor de Alkmaarders.

Voetbal op tv

18.55 uur: CSKA Moskou - Feyenoord, RTL 7, live verslag van het Europa League-duel
18.55 uur: Lille - AC Milan, FOX Sports 1, live verslag van het Europa League-duel
21.00 uur: PSV - PAOK Saloniki, RTL 7, live verslag van het Europa League-duel
21.00 uur: AZ - Real Sociedad, FOX Sports 1, live verslag van het Europa League-duel

Meer nieuws

  1. dinsdag 26 januari 2021

  2. maandag 25 januari 2021