Martens over Champions League-loting: "Ik hoopte op PSV"

24 november 2020, 22:18

PSV Vrouwen werd vandaag (dinsdag) in de Champions League gekoppeld aan grootmacht FC Barcelona. Een zeer zware, maar ook mooie loting. Helemaal voor OranjeLeeuwin Lieke Martens die al hoopte een club uit Nederland te treffen. "Ik hoopte op PSV, zij hadden liever Fortuna Hjørring en FC Zürich gezien. Ik speel al jaren in de Champions League en heb nog nooit eerder een Nederlandse club geloot, dat vind ik wel leuk."

Dat vertelt Martens over de loting tegenover het Eindhovens Dagblad. "Ze moeten zien te voorkomen dat wij snel scoren, want dat is voor ons de motivatie om er overheen te knallen", vertelt Martens over de ontmoeting in het kampioenenbal. Martens is een van de internationals die terugkeert in Nederland, al doet zij dat anders dan onder anderen Sherida Spitse, Stefanie van der Gragt (beide Ajax) en Sari van Veenendaal (PSV) voorlopig tijdelijk.

"Ik denk dat we goed op weg zijn in Nederland. Maar als je als international terugkeert naar een Nederlandse club weet je dat je een stap terug doet", is Martens eerlijk. "Ik draag mijn steentje bij via het Nederlands elftal, maar dat heb ik in de Eredivisie zelf nog niet echt gedaan. Er komt een moment dat ik daarvoor ga kiezen."

Lees ookVrouwen PSV loten FC Barcelona

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen