Welke wereldgoal vindt Senesi het mooist? "Ik kan niet kiezen"

Welke wereldgoal vindt Senesi het mooist? "Ik kan niet kiezen"

24 november 2020 – Mede door een prachtig doelpunt van Marcos Senesi won Feyenoord zondag met 1-3 van Fortuna Sittard. Het was voor de Argentijnse verdediger alweer zijn twee wereldgoal van het seizoen. In september, tegen ADO Den Haag, scoorde hij ook al op zeer fraaie wijze. Welke van de twee doelpunten vindt hij het mooist?"Hier heb ik over gesproken met mijn familie en vrienden. Het zijn twee totaal verschillende doelpunten. De eerste zou ik omschrijven als acrobatisch en de tweede als een afstandsschot in de kruising. Beide goals waren mooi, maar verschillen erg van elkaar. Daarom kan ik niet kiezen", vertelt Senesi bij Feyenoord TV.

Dat hij dit seizoen al twee wereldgoals heeft gemaakt, verbaast Senesi zelf ook. "Ik scoor weleens met mijn hoofd en dat gaat mij normaliter makkelijker af. Nu maak ik deze werelddoelpunten en daar geniet ik ook extra van. Maar het belangrijkste is dat ik het team heb kunnen helpen", aldus de Argentijn.

CSKA Moskou
Feyenoord neemt het donderdagavond in Rusland op tegen CSKA Moskou. Een zware uitwedstrijd, weet ook Senesi. "We zijn ons er bewust van dat zij moeten winnen om door te gaan. Maar wij willen natuurlijk ook winnen om rust te creëren en met vertrouwen richting de thuiswedstrijd tegen Dinamo Zagreb te gaan."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 26 januari 2021

  2. maandag 25 januari 2021