Tadic over uitduel: "We speelden niet zoals we moesten doen"

24 november 2020, 21:41

Dusan Tadic hoopt dat Ajax woensdagavond beter voor de dag komt in eigen huis tegen FC Midtjylland dan op bezoek in Denemarken gebeurde. De aanvoerder van de Amsterdammers is kritisch op het duel van inmiddels alweer drie weken geleden in Herning. "We speelden niet zoals we moesten doen."  

Dat vertelt de aanvoerder op de clubsite van Ajax. "In het begin zakte Midtjylland in, daarna zetten ze ons onder druk. Misschien gaan ze dat morgen opnieuw proberen te doen, maar we hebben overal een antwoord op", verzekert Tadic over de spelopvatting van de Deense opponent in de Champions League, waarin Ajax het nog altijd zonder de fans moet doen.

"Het is altijd geweldig om in de Champions League te spelen, helaas nu nog zonder fans. We missen ze, met hen zou de sfeer totaal anders zijn. Hopelijk zijn de supporters snel weer welkom in het stadion", aldus de Serviër, die afgelopen weekend na ruim een uur werd vervangen om rust te pakken. "Ik werk al lange tijd aan lichaam en zorg dat ik ook preventief train. Je weet natuurlijk nooit of je geblesseerd raakt, maar ik doe er alles aan om het te voorkomen."

Lees ookGeen positieve coronatests

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen