Van de Beek start bij United, De Ligt in de basis bij Juventus

24 november 2020, 20:17

Veel Nederlanders verschijnen aan de aftrap bij de Champions League-wedstrijden die om 21.00 uur beginnen. Zo heeft Donny van de Beek een basisplaats bij Manchester United tegen Istanbul Basaksehir en start Matthijs de Ligt bij Juventus tegen Ferencvaros.

Zijn eerste maanden in Engelse dienst verlopen niet helemaal zoals gehoopt, maar in de Champions League krijgt Van de Beek tot nu toe veel speeltijd bij Manchester United. Zo ook dinsdagavond in het vierde groepsduel met Istanbul Basaksehir. Landgenoot Timothy Fosu-Mensah begint op de bank op Old Trafford.

De van een schouderblessure herstelde De Ligt maakte afgelopen weekend zijn rentree bij Juventus en start tegen Ferencvaros weer in de basis. Dat moet ook wel, want Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci en Merih Demiral zitten in de lappenmand.

Bij FC Barcelona ontbreekt naast Lionel Messi ook Frenkie de Jong, maar Sergiño Dest is er wel bij tegen Dinamo Kiev. Hij begint in de basis. Ruud Vormer en Noa Lang starten bij Club Brugge, Mitchel Bakker bij Paris Saint-Germain en Wesley Hoedt bij Lazio. Justin Kluivert (RB Leipzig) Djavan Anderson (Lazio) nemen in eerste instantie plaats op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen