'PSV in gesprek met Dumfries over nieuwe verbintenis'

'PSV in gesprek met Dumfries over nieuwe verbintenis'

24 november 2020 – Denzel Dumfries gaat mogelijk een nieuw contract tekenen bij PSV. De Eindhovenaren willen hun captain en international belonen voor de goede recente prestaties en hebben daarom de contractonderhandlingen geopend. Het gaat om een opwaardering én verlenging van de verbintenis.Dat schrijft De Telegraaf althans. Hoewel de verbintenis van Dumfries nog tot en met 2023 doorloopt, wil PSV graag een signaal afgeven aan de back dat ze tevreden zijn over hem. Bovendien wordt de transferwaarde verhoogd als de verdediger een handtekening zet onder een contract dat hem nog tot en met 2024 in Eindhoven houdt.

De verdediger heeft eerder al aangegeven open te staan voor een stap omhoog, maar afgelopen zomer was het redelijk rustig rondom zijn persoon. Destijds gaf technisch manager John de Jong al aan te hopen dat ze Dumfries langer konden binden, maar inmiddels zijn de gesprekken met hem en zaakwaarnemer Mino Raiola dan ook daadwerkelijk gestart.

Lees ook: Dumfries is eerlijk: "Sta open voor een transfer bij de juiste club"

De tienvoudig international kwam in de zomer van 2018 over van sc Heerenveen en speelde zich in het eerste seizoen direct in de picture, waarin hij nog altijd staat gezien zijn goede optredens. Concrete clubs worden momenteel overigens niet aan hem gelinkt, maar sluimerende interesse is er wel. Ook is hij inmiddels uitgegroeid tot de vate rechtsback van het Nederlands elftal.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 26 januari 2021

  2. maandag 25 januari 2021