Goed nieuws voor PSV: Obsipo en Gutiérrez terug op het veld

24 november 2020, 17:30

PSV-trainer Roger Schmidt heeft Armando Obispo (21) en Érick Gutiérrez (25) teruggekregen op het trainingsveld bij de Eindhovenaren. Het geblesseerde duo heeft tot dusver nog geen speelminuten gemaakt dit seizoen, maar een rentree lonkt na blessureleed. 

Obispo stond vorig seizoen onder contract bij Vitesse op huurbasis en leek een nieuwe kans te maken in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar raakte geblesseerd aan het einde van zijn periode bij Vitesse. Daardoor keerde hij in de coronastop terug naar PSV, waar hij revalideerde. Inmiddels heeft hij de laatste stap gezet in zijn revalidatie en de training op het veld hervat.

Dat geldt ook voor Gutíerrez, die met een enkelblessure kampte. Ook hij speelde nog geen minuut dit seizoen onder Schmidt. In totaal kwam hij tot 48 wedstrijden namens PSV, waarin hij vijfmaal scoorde en vijf assists gaf, toch had hij geen vaste basisplaats meer in de laatste periode voor zijn blessure. Zodoende loopt de ziekenboeg langzaamaan leeg: Maximiliano Romero en Marco van Ginkel trainen nog niet mee op het veld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen