Salah inzetbaar in Champions League-kraker tegen Atalanta

24 november 2020, 15:10

Liverpool kan weer beschikken over sterspeler Mohamed Salah. De Egyptenaar liep twee weken geleden het coronavirus op, maar is inmiddels ook voor de UEFA weer negatief getest. Trainer Jurgen Klopp bevestigde dinsdagmiddag dat de aanvaller inzetbaar is in het Champions League-duel tegen Atalanta Bergamo van woensdagavond.

Salah testte twee weken geleden positieve toen hij onderdeel uitmaakte van de Egyptische ploeg. Hierover ontstond enige ophef toen bleek dat hij het op de bruiloft van zijn broer niet zo nauw had genomen met de coronaregels. Klopp nam het toen [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/375718/klopp-beschermt-salah-bruiloft-broer-belangrijk/,_blank,voor de speler op]. Salah miste beide interlands van Egypte en moest afgelopen weekend ook de Premier League-topper tegen Leicester City aan zich voorbij laten gaan. 

Dat Salah er weer bij is zal tot veel opluchting hebben geleid bij Liverpool. Door blessures mist de ploeg al erg veel spelers. Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez, Jordan Henderson, Naby Keïta, Alex Oxlade-Chamberlain en Xherdan Shaqiri zijn sowieso niet inzetbaar tegen Atalanta. 

Ook voor Ajax is de terugkeer van Salah indirect goed nieuws. De Amsterdammers moeten hopen op een zo sterk mogelijk Liverpool, dat zo concurrent Atalanta kan verslaan. Liverpool zelf haalde in de Champions League-poule de maximale negen punten uit de eerste drie wedstrijden. Ajax en Atalanta staan beiden op vier. Wanneer Liverpool bezoek krijgt van Atalanta, neemt Ajax het in eigen huis op tegen FC Midtjylland. Beide wedstrijden starten woensdagavond om 21.00 uur.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen