Dennis door Club Brugge geschorst na merkwaardig busincident

24 november 2020, 09:20   Bijgewerkt: 24 november 2020, 09:33

Club Brugge treedt vanavond in het Champions League-duel tegen Borussia Dortmund aan zonder aanvaller Emmanuel Dennis. De Nigeriaan is door de club disciplinair geschorst. Een zeer merkwaardig incident in de spelersbus van de club ging daaraan vooraf.

In de bus ging Dennis op een stoel zitten die door coronamaatregelen vrijgehouden moest worden, zo luidde het verhaal volgens de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Nadat hij hierop werd aangesproken ontstond een 'felle discussie' tussen de aanvaller en zijn ploeggenoten en de stafleden. Na de discussie zou Dennis boos de bus hebben verlaten, waarna de bus zonder hem naar Dortmund vertrok.

Volgens de krant nam Dennis het de laatste weken 'steeds minder nauw met de regeltjes'. Hij zou geïrriteerd zijn dat een eerdere transfer naar West Bromwich Albion afketste. Ook de spelersgroep heeft last van het gedrag van de Nigeriaan. 'Velen van hen vinden Dennis de helft van de tijd maar een eng mannetje, dat enkel met zichzelf bezig is', zo schrijft Het Laatste Nieuws. Trainer Philippe Clement gaf op de persconferentie in aanloop naar het duel tegen Dortmund al aan dat het hem 'zou verbazen als er geen sportieve gevolgen komen'. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen