Griezmann spreekt zich voor het eerst uit: "Het is genoeg"

Griezmann spreekt zich voor het eerst uit: "Het is genoeg"

24 november 2020 – Antoine Griezmann heeft sinds zijn komst naar FC Barcelona veel over zich heen gekregen. De aanvaller zou het aan de stok hebben met sterspeler Lionel Messi, zou niet tevreden zijn met zijn positie bij Barcelona en zou in januari uit Camp Nou willen vertrekken. In het Spaanse tv-programma Universo Valdano heeft de Fransman voor het eerst zelf van zich laten horen."Sinds mijn komst bij Barcelona heb ik me stil gehouden. Ik wilde alleen mijn voeten laten spreken", legde Griezmann uit. "Maar ik heb veel over me heen gekregen en nu is het genoeg. Het is tijd om het recht te zetten." Hij begon met de beschuldigingen van Griezmanns voormalig zaakwarnemer Eric Olhats richting Lionel Messi. Volgens hem voert de Argentijn 'een schrikbewind' bij Barcelona en was hij niet blij met de komst van Griezmann. "Mijn zus is mijn zaakwaarnemer en zij zegt niets, net als mijn ouders", reageerde de aanvaller. "Maar Eric gaf wel zijn mening en die heeft veel schade veroorzaakt en brengt twijfels over mijn relatie met Leo. Leo weet dat ik veel respect voor hem heb, ik leer van hem. Ik heb hem verteld dat ik niets met hem te maken heb."

Wel erkende Griezmann dat Messi niet blij was dat hij niet al eerder naar Barcelona was gekomen. Dat liet de vedette hem weten toen hij bij de club arriveerde. "Hij vertelde me dat hij zich belazerd voelde nadat ik de eerste kans om te komen had laten liggen. Hij had publiekelijk om deze transfer gevraagd. Maar hij vertelde me ook dat hij er voor me zou zijn. Dat merk en voel ik nog elke dag." Ondanks dat hij het liever niet deed, liet Griezmann Messi weten nu toch zijn verhaal te doen naar de buitenwereld. "Ik heb een beetje hulp nodig van iedereen, van de fans en van de club. Van mijn teamgenoten krijg ik de steun al. Ik wil dat mensen het mij makkelijker maken en mij niet allerlei zaken verwijderd, dat ze me een beetje met rust laten. Ik heb het vertrouwen van de trainer en in de kleedkamer voel ik me op mijn gemak."

"Ze zoeken altijd naar het negatieve", zei Griezmann verder. "Met Leo, met de voorzitter, met dat ik in januari weg wil. Ik accepteer kritiek, maar soms gaan ze te ver. Ik ben een makkelijk slachtoffer omdat ik en de mensen om me heen ons niet uitspreken."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 25 januari 2021

  2. zondag 24 januari 2021