Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Geen speeltijd voor Druijf: "Moeten we over praten"

Geen speeltijd voor Druijf: "Moeten we over praten"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

24 november 2020 – Ferdy Druijf kan vooralsnog niet op veel speeltijd rekenen in het eerste elftal van AZ. In de Eredivisie kwam de aanvaller tot slechts drie invalbeurten en zijn minuten maakt hij vooral met Jong AZ in de Eerste Divisie. Gevraagd naar zijn speeltijd, hintte hij op een (tijdelijk) vertrek uit Alkmaar. 

"Wat moet ik zeggen?", begon hij toen FOX Sports hem vroeg naar zijn perspectief bij de club. "Ik kan daar niet zo heel veel over zeggen. Als je naar het eerste kijkt, weet je het al een beetje", doelde Druijf op zijn gebrek aan speeltijd. "Ik speel niet, dus daar moeten we over praten. Dat komt van zelf wel, dat horen jullie binnenkort."

Op de vraag of hij denkt aan een verhuur in de winterstop: "Verhuur kan altijd een optie zijn. Ik heb geen idee. Daar moeten we nog over praten. De winterstop is er nog niet, dus laten we eerst Europa in gaan, heel veel wedstrijden spelen de aankomende weken en dan zullen we het wel zien."

Met Jong AZ verloor Druijf maandagavond met 0-3 van NEC. Hij speelde al mee in drie van de laatste vier Eerste Divisie-duels van de ploeg. In seizoen 2017/2018 maakte Druijf zijn eerste minuten in de Eredivisie. Vorig seizoen kwam hij tot twaalf duels, waarvan één als basisspeler. Dit seizoen mocht hij in de eerste drie Eredivisiewedstrijden minuten maken als invaller, maar werd hij vervolgens getroffen door het coronavirus. Sinds zijn terugkeer zat hij slechts nog op de bank bij de hoofdmacht.  Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd