Suárez treurt om situatie Messi: "Het doet me pijn"

23 november 2020, 23:22

Luis Suárez heeft zijn zorgen geuit over de situatie van ex-ploeggenoot en boezemvriend Lionel Messi bij FC Barcelona. De Argentijnse superster lijkt af te stevenen op een vertrek bij de club waar hij zijn volledige loopbaan doorbracht en steekt dit seizoen niet in de vorm waarin hij de laatste jaren de kar trok. Het doet Suárez pijn om dat te zien.

Messi was dit seizoen in acht La Liga-duels driemaal trefzeker en kon nauwelijks voorkomen dat Barça momenteel in de grijze middenmoot bivakkeert. "Als een collega en vriend, doet deze situatie me pijn", aldus Suárez in gesprek met een Uruguayaans televisiestation. De spits sprak met het medium kort nadat zijn Atlético de Catalanen met een 1-0 zege nog dieper in de problemen had geduwd. Suárez was er vanwege een positieve coronatest niet bij.

Suárez vindt dat Messi niet goed wordt behandeld bij de club. "Deze situatie maakt me teleurgesteld, maar tegelijkertijd weet ik dat hij in staat is het om te draaien." Afgelopen seizoen was er ook al kritiek op Messi, maar werd hij uiteindelijk topscorer van La Liga met 25 treffers. Suárez zelf, dit seizoen zesmaal trefzeker, was tijdens de vorige jaargang goed voor vijftien competitiegoals.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen