'Liverpool sorteert voor op vertrek Wijnaldum en bekijkt opties'

23 november 2020, 23:23

De wegen van Liverpool en Georginio Wijnaldum lijken dan toch te gaan scheiden. De laatste maanden gingen al diverse geruchten de ronde dat de dertigjarige middenvelder op weg was naar de uitgang, een soap die deze week weer een nieuw hoofdstuk heeft gekregen. Liverpool heeft al twee vervangers in huis voor het geval het daadwerkelijk tot een afscheid komt.

Daar lijkt het sterk op, omdat Wijnaldum en het bestuur van Liverpool nog altijd geen deal hebben bereikt over het aflopen de contract van de Oranje-international. The Liverpool Echo bericht maandagavond dat de kans klein is dat er nog een akkoord komt. De Engelse landskampioen lijkt zich alvast voor te bereiden op een leven na de dertigjarige balansbewaker en ziet daarvoor twee vervangers in de huidige selectie.

Miljoenenaankoop Naby Keita kan sowieso op de plek van Wijnaldum spelen, maar de regionale krant wijst op een verrassend alternatief. De negentienjarige Curtis Jones maakt dit seizoen indruk tijdens de minuten die hij meedoet. Door de blessures van Jordan Henderson, Fabinho en Thiago Alcantara krijgt Jones regelmatig de kans in de formatie van Jürgen Klopp.

Wijnaldum speelt sinds 2016 bij Liverpool en groeide door de jaren heen uit tot een onmisbare schakel in de formatie van Klopp. De middenvelder had een flinke bijdrage in de behaalde landstitel én de gewonnen Champions League in 2019. Voor zijn tijd bij Liverpool speelde Wijnaldum bij Feyenoord, PSV en Newcastle United, waar hij een miljoenentransfer naar Liverpool verdiende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen