'Atlético bereikt recordschuld van 999 miljoen euro'

23 november 2020, 21:31

Atlético Madrid mag dit seizoen dan uitstekend presteren in La Liga, op financieel gebied maakt de Madrileense grootmacht er een potje van. Uit officiële clubdocumenten blijkt dat de club inmiddels een schuld van 999 miljoen euro heeft opgebouwd.

Dat weet Goal.com. Atlético Madrid verdiende gedurende vorig seizoen ruim honderd miljoen euro in de diverse competities waarin het acteerde, maar er werden beduidend meer kosten gemaakt. De Madrilenen hadden goede zaken kunnen doen in de Champions League, maar in de kwartfinale was RB Leipzig te sterk. Ook in de beker kon geen succes worden gevierd: derdedivisieclub Cultural y Leonesa was in de zestiende finale te sterk.

Op sportief gebied staat de ploeg van Diego Simeone er uitstekend voor. Atléti staat weliswaar op de tweede plaats, maar heeft twee wedstrijden minder gespeeld dan koploper Real Sociedad. De Spaanse stuntploeg heeft een voorsprong van drie punten. In de Champions League-groepsfase staat de Spaanse grootmacht tweede met vier punten, vijf achter koploper Bayern München.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen