Averij voor Galatasaray en Donk tegen laagvlieger, geen Babel

23 november 2020, 19:27

Galatasaray heeft slechte zaken gedaan in strijd om de landstitel in Turkije. De topclub, waar Nederlander Ryan Donk de aanvoerdersband droeg, kwam in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Kayserispor. De uitploeg speelde ook nog eens een halfuur met een man minder, maar het leidde geen zege in voor Galatasaray.

Daardoor kon de ploeg van coach Fatih Terim het gat met de verrassende koploper Alanyaspor niet verkleinen. Alanyaspor bezet de eerste plaats in de Süper Lig met twintig punten, terwijl het nog een wedstrijd tegoed heeft. Galatasaray staat op de derd eplaats met zeventien punten, eveneeens drie achter aartsrivaal Fenerbahce. Galatasaray kon in eigen huis geen beroep doen op Ryan Babel. De aanvaller van het Nederlands elftal ontbrak vanwege een positieve coronatest.

Galatasaray kwam na ruim een uur spelen op voorsprong dankzij een benutte strafschop van Mbaye Diagne. De spits mocht aanleggen na een overtreding van Magdut Celik, die daarvoor zijn tweede gele kaart kreeg. Met tien man slaagde de nummer zestien van de competitie er alsnog in terug te komen in de wedstrijd. Gustavo Campanharo bepaalde de eindstand op 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen