'Feyenoord wil dertig miljoen vangen voor Senesi'

23 november 2020, 19:52

Marcos Senesi moet de kassa bij Feyenoord flink laten rinkelen. De 23-jarige centrumverdediger maakt dit seizoen indruk in het hart van de Rotterdamse defensie en zou er volgens diverse bronnen goed opstaan bij de internationale scouts. Afgelopen weekend vestigde Senesi de aandacht op zich door Feyenoord met een wonderschone treffer aan de drie punten te helpen bij Fortuna Sittard (1-2).

Door zijn uitstekende prestaties hopen de Rotterdammers een flinke winst te gaan boeken op de verdediger. "Feyenoord wil uiteindelijk boven de dertig miljoen euro voor hem vangen", weet Feyenoord-watcher Sinclair Bischop te melden bij RTV Rijnmond "Hij moet die Argentijnse ploeg in, hij zat al bij de voorselectie. Maar als je een bandje van hem maakt, met die omhaal tegen ADO Den Haag en dit soort treffers..."

Senesi zat inderdaad al bij de selectie van Argentinië, maar tot een definitieve uitnodiging leidde het niet. De Feyenoorder viel op het laatste moment af. In de zomer van 2019 werd Senesi voor iets meer dan zes miljoen euro opgepikt bij San Lorenzo. Na een dramatische debuutwedstrijd tegen FC Emmen groeide Senesi steeds meer uit tot stabiele kracht. Dit seizoen vormt hij normaliter het centrum met Uros Spajic, maar de Serviër kampt momenteel met een blessure.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen