'Dortmund gaat in januari poging wagen Eriksen te halen'

23 november 2020, 18:23

Borussia Dortmund hoopt zich in januari te versterken met Christian Eriksen. De middenvelder kan bij Inter nog niet imponeren zoals hij deed in zijn jaren als speler bij Ajax en Tottenham Hotspur, maar kan zijn carrière in de Bundesliga een impuls geven. Het ijzersterke Borussia Dortmund zint op een huurdeal, die het eerder al zag stuklopen.

Dortmund probeerde Eriksen namelijk in oktober al tijdelijk over te nemen, maar daar wilde Inter niet mee akkoord gaan. De Italianen lijfden Eriksen afgelopen januari voor twintig miljoen euro in. Volgens Tutto Mercato wil Dortmund ervoor zorgen dat het bij een jaar blijft. De huidige nummer twee van de Bundesliga gaat zich over iets meer dan een maand opnieuw melden bij Inter.

Het huwelijk tussen Inter en Eriksen verloopt nog niet helemaal zoals beide partijen hadden gehoopt. Eriksen was bij Tottenham Hotspur zeven seizoenen lang van grote waarde, maar kan in het shirt van de Nerazzurri nog niet imponeren. Dit seizoen kreeg de oud-Ajacied pas drie basisplaatsen in de competitie. Daarin was hij nog niet betrokken bij een doelpunt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen