Salah test alweer negatief, inzetbaarheid nog wel twijfelachtig

Salah test alweer negatief, inzetbaarheid nog wel twijfelachtig

23 november 2020 – Liverpool heeft Mohamed Salah alweer terug. De Egyptische aanvaller testte in de interlandbreak positief op het coronavirus, maar heeft het inmiddels alweer achter de rug. Trainer Jürgen Klopp liet na de zege op Leicester City (3-0) weten dat Salah negatief getest heeft en de training kan hervatten. Salah testte ruim een week geleden voor het eerst positief op corona. Dat gebeurde nadat hij in Caïro de drukke bruiloft van zijn broer bezocht. Beelden lekten uit waarop te zien was dat de Egyptische aanvaller het niet zo nauw nam met de coronamaatregelen en geen afstand bewaarde tot de andere aanwezigen. 

Toch is het nog niet gezegd dat Salah tegen Atalanta Bergamo alweer aan de aftrap staat bij Liverpool woensdagavond, want Salah moet ook namens de UEFA een positieve test afleveren. Eerder bleek dat bij Ajax voor problemen te kunnen zorgen als er nog restwaardes van het coronavirus in het lichaam zitten.

Voor Liverpool is het goed nieuws, want de ziekenboeg is overvol. Onder anderen Virgil van Dijk, Joe Gomez en Trent Alexander-Arnold ontbreken al bij The Reds en daar kwam Naby Keïta zondagavond bij.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 15 januari 2021

  2. donderdag 14 januari 2021