Gisteren gemist: hoofdrol Zlatan, zeges AZ, Feyenoord en Genk

23 november 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 22 november.

Zlatan bezorgt koploper Milan zege, maar raakt ook geblesseerd

AC Milan is ook na acht competitieduels nog altijd de koploper in de Serie A. De Rossoneri wonnen het topduel bij Napoli met 1-3. Wie anders dan Zlatan Ibrahimovic bezorgde zijn ploeg de zege met twee doelpunten. Toch zullen er ook zorgen zijn bij Milan, want de Zweed moest zich zo'n tien minuten voor tijd laten wisselen met een hamstringblessure.

Matig AZ komt met de schrik vrij tegen tiental FC Emmen

AZ heeft met de nodige moeite FC Emmen op de knieën gekregen zondagavond. Een rode kaart voor Lucas Bernadou werkte de 1-0 zege in de hand. Dit was al de vijfde keer dit seizoen dat FC Emmen door moest met tien man. Bruno Martins Indi mocht zich de matchwinner noemen, waardoor AZ toch met een goed gevoel richting Real Sociedad kan, al werd het nog onnodig spannend in de slotfase. Eerder op de dag [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/375811/tiental-feyenoord-toont-karakter-met-zege-bij-fortuna-sittard-1-3/,_blank,won] Feyenoord ook, terwijl PSV punten [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/375820/psv-doet-zichzelf-tekort-bij-fc-twente-na-uitstekend-eerst-uur/,_blank,verspeelde] tegen FC Twente. 

Debuut van den Brom: slechte start wordt Genk niet fataal

John van den Brom (op archiefbeeld) heeft een goed debuut achter de rug op de bank als van trainer RC Genk. De Nederlandse coach kwam zondagavond in eigen huis nog wel op achterstand tegen hekkensluiter Royal Excel Moeskroen, maar een uiterst pijnlijk verlies bleef de coach bespaard: 1-4.

Gemankeerd Liverpool wint ruim van Leicester: 3-0

Een door blessures geteisterd Liverpool heeft in de Premier League uitstekende zaken gedaan. De landskampioen won op Anfield met 3-0 van Leicester City. Daardoor staan The Reds weer gedeeld aan kop met Tottenham, dat zaterdag won van Manchester City. Leicester zakt door de nederlaag naar de vierde plaats.

Twee onterechte penalty's in Eredivisie: "Echt een misser"

Voor oud-scheidsrechter Reinold Wiedemeijer was het duidelijk: twee strafschoppen dit weekend hadden absoluut niet gegeven mogen worden. In Dit Was Het Weekend op FOX Sports doelt Wiedemeijer daarbij op de penalty's van Feyenoord en PSV. Hij wijst bij de fouten vooral naar de VAR.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen