Sparta wint ook voor Rankovic: "Was bij ons een geliefd persoon"

22 november 2020, 20:49

Sparta Rotterdam maakte zondag gehakt van ADO Den Haag (6-0). Aanvoerder Adil Auassar onthulde dat niet alleen de eerdere bekeruitschakeling tegen de Hagenezen de reden was om op een goede manier revanche te nemen. Ook het ontslag van Aleksandar Rankovic bij ADO, die eerder assistent-trainer was in Spangen, speelde een rol.

Na lang actief te zijn geweest als assistent van Henk Fraser bij Vitesse en Sparta, vertrok Rankovic afgelopen zomer naar ADO om voor het eerst op eigen benen te staan als trainer. Na een dramatische seizoensstart werd de Serviër echter na acht competitieduels al ontslagen. "Ik denk dat er aardig wat rekeningen openstonden", zei Auassar bij FOX Sports. We zijn door ADO uitgeschakeld in de beker en onze eerdere assistent-trainer is eruit geknikkerd daar. We hebben veel respect voor Rankovic en hij staat hoog in aanzien bij ons."

Fraser was niet op de hoogte van het revanchegevoel van zijn spelersgroep voor Rankovic, zegt hij bij FOX Sports. "Maar ik kan het mij wel voorstellen. Rankovic was bij ons een geliefd persoon. Die jongens hadden in de gaten dat hij bezig was om ons beter te maken. Dan is het leuk dat spelers beseffen hoe belangrijk Rankovic was. Niet alleen voor mij, maar ook voor de spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen