Kadewere helpt Memphis en Lyon aan moeizame overwinning

22 november 2020, 19:14

Memphis Depay heeft de goede vorm met Olympique Lyon zondagavond doorgezet. Op bezoek bij Angers ging het weliswaar niet eenvoudig voor de Franse formatie, maar een doelpunt van Tino Kadewere was voldoende voor de overwinning. Het was de vierde zege in de laatste vijf Ligue 1-duels voor OL.

Voor aanvoerder Memphis gold dat hij geen hoofdrol kon pakken, maar wel negentig minuten op het veld stond bij Lyon, dat in de laatste weken alleen punten verspeelde tegen OSC Lille (1-1), maar onder andere AS Monaco werd verslagen. Die ploeg won eerder dit weekend van Paris Saint-Germain, waardoor Lyon bij een zege op vier verliespunten kon komen van PSG - de zwakke seizoensstart van Memphis en consorten ten spijt.

Uiteindelijk gebeurde dat ook voor Lyon, bij wie de Nederlandse aanvaller in de eerste helft een paar keer gevaarlijk werd. De samenwerking met Kadewere verliep goed, maar eenmaal stond Memphis in buitenspelpositie en de andere keer ging de voorzet van de Nederlander nét voorbij Kadewere. De Zimbabwaan kroonde zich vlak voor tijd uiteindelijk alsnog tot matchwinner met het enige doelpunt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen