Real Sociedad boekt zes La Liga-zege op rij door treffer Isak

22 november 2020, 18:13

Real Sociedad blijft maar winnen. De koploper van de Primera Division had het zondagmiddag niet eenvoudig op bezoek bij het gepromoveerde Cádiz, maar had aan een treffer van Alexander Isak genoeg voor de drie punten (0-3). Zodoende blijft het eltfal maar winnen en loopt het opnieuw uit op FC Barcelona en Real Madrid, die dit weekend punten verloren. 

De formatie die komende donderdag vanwege de Europa League afreist naar Alkmaar voor de ontmoeting met AZ is een van de verrassingen tot dusver in de Primera Division. Uit de eerste negen duels werden twintig punten gepakt en daarmee is het de koploper van Spanje. Ook in het treffen met AZ in San Sebastian maakte Erreala ook al een hele goede indruk.

Zo gemakkelijk ging het op bezoek bij Cádiz, dat als gepromoveerde ploeg ook goed aan de La Liga is gestart, echter niet, ondanks een flink veldoverwicht. Uit een fraaie voorzet van de Belg Adnan Januzaj kopte voormalig Willem II-spits Isak na ruim een uur voetballen het enige doelpunt tegen de touwen.

Zodoende houdt Sociedad de kopppositie in handen, al kan Atlético Madrid – dat eerder dit weekend van Ronald Koemans FC Barcelona won – nog wel over de stuntformatie heen, omdat het in verliespunten nog voor staat op Real Sociedad. Toch zal die ploeg als koploper en vol vertrouwen met opnieuw een zege (de zesde op rij in La Liga) met een goed gevoel naar Alkmaar reizen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen