Jørgensen over actie fans: "Ik had de tranen in mijn ogen"

22 november 2020, 17:48   Bijgewerkt: 22 november 2020, 17:56

Feyenoord-spits Nicolai Jørgensen heeft de actie van de supporters afgelopen week ervaren als een heel mooi gebaar. De Deen was onder de indruk en emotioneel na de steunbetuiging van Het Legioen. "Ik stond echt te trillen, want ik had het totaal niet verwacht", reageerde de spits na de 1-3 zege op Fortuna Sittard.

Dat zei hij tegenover FOX Sports. Afgelopen weekend besloten de fans van Feyenoord de spits, die in het kampioensjaar de absolute smaakmaker was en sindsdien met veel blessureleed kampte, een hart onder de riem te steken. Er werd veel vuurwerk afgestoken als steunbetuiging. "Ik lag op de bank, tot dat mijn vrouw me riep en zei dat ik uit het raam moest kijken", herinnert Jørgensen.

"Ik was compleet in shock. Ik stond te shaken, had het echt niet verwacht. Ik werd ook emotioneel en had de tranen in mijn ogen. Ook een klein beetje nerveus. Ik waardeer het enorm van de fans, dit is uniek en ik weet niet zo goed wat ik erover moet zeggen. Ik wil alles doen om de fans hiervoor te bedanken: het was een van de beste ervaringen uit mijn leven."

Bekijk ook: Feyenoorders steunen Jørgensen met vuurwerkactie

Verder ging de Deen ook in op de zege van de Rotterdammers. "Ik ben heel blij met deze zege. Ik heb genoten van de overwinning, we moesten wel veel lopen en het was een echte teamprestatie", loofde hij de winst van de Rotterdammers. "Fortuna scoorde uit het niets: één bal in de diepte en ze maakten een goal. Maar na de rode kaart hebben we als team gespeeld. Dat was heel mooi om te zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen