Real ondanks vroege treffer niet langs sterk Villarreal

Real ondanks vroege treffer niet langs sterk Villarreal

21 november 2020 – Real Madrid heeft dure punten verspeeld bij het dit seizoen sterke Villarreal. In Estadio de la Cerámica kwamen de Madrilenen al razendsnel op voorsprong, maar maakte een pingel van Gerard Moreno trok de stand uiteindelijk nog gelijk: 1-1.Het zal niet vaak zijn voorgekomen dat Villarreal boven Real Madrid stond na twee maanden voetbal. De club is het seizoen echter geweldig begonnen, met slechts een nederlaag en twee punten achterstand op koploper Real Sociedad. Tegen Madrid was de start echter beroerd, waardoor Mariano Díaz zijn basisplaats bekroonde met een vroege openingsgoal na twee minuten.

In het vervolg waren er weinig kansen, maar wel veel spanning. Dat uiteindelijk de gelijkmaker via de strafschopstip viel, was geen verrassing. Spits Gerard Moreno benutte het buitenkansje een kwartier voor tijd.

Zodoende blijft Villarreal tweede, met Real als nummer vier op twee punten achterstand. De regerend landskampioen heeft nog wel een duel te goed. Later vandaag treffen Atlético Madrid (derde) en FC Barcelona (negende) elkaar nog.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 2 december 2020

  2. dinsdag 1 december 2020