Veelbesproken Immobile meteen beslissend voor Lazio

Veelbesproken Immobile meteen beslissend voor Lazio

21 november 2020 – SS Lazio heeft het uitduel bij hekkensluiter Crotone eenvoudig gewonnen. De nummer laatst, die als enige ploeg nog niet wist te winnen in de Serie A, was geen partij in eigen huis. Ciro Immobile luisterde zijn terugkeer op met een goal in de 0-2 overwinning.En zo kwam de spits, die vorig seizoen topscorer werd in Italië, eindelijk weer eens goed in het nieuws. Hij was immers onderdeel van een soap rondom de coronatesten van Lazio. Hij miste eind oktober het Champions League-duel met Club Brugge, maar speelde drie dagen later wel tegen Torino. En dat terwijl hij zeer waarschijnlijk positief had getest op het coronavirus.

Bijna een maand lang testte hij namelijk positief, waardoor de Italiaanse voetbalwereld over Lazio heen viel. De club hield er een andere manier van testen en het beoordelen daarvan op na. Zo kon een mogelijk besmettelijke speler met lage viruswaarden toch spelen, vond de club. Immobile miste echter legio wedstrijden.

Tegen Crotone keerde hij weer terug en maakte hij na twintig minuten de openingsgoal. Joaquin Correa besliste het duel na een uur spelen. Dankzij de zege staan de Romeinen in elk geval voor even op de vijfde plaats in Italië.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 26 februari 2021

  2. donderdag 25 februari 2021