Bijleveld wil 'met de borst vooruit' zijn oude club Ajax verslaan

Bijleveld wil 'met de borst vooruit' zijn oude club Ajax verslaan

21 november 2020 – Teun Bijleveld neemt het zondagmiddag met zijn Heracles Almelo op tegen zijn oude club Ajax. Tussen 2017 en 2019 speelde de middenvelder in de jeugdopleiding van de Amsterdammers en de ontmoeting is dus ook speciaal voor hem. "Het brengt altijd iets extra's mee als je tegen je oude club speelt.""Veel van mijn oude teamgenoten spelen nu niet meer bij Ajax, maar dat maakt de wedstrijd van zondag niet minder speciaal", vertelt Bijleveld op de website van Heracles. "Naast dat het mijn oude club is, is Ajax een van de beste en misschien wel dé beste club van Nederland. Het is voor ons als ploeg een mooi moment om ons te laten zien, al gaat dat zeker niet makkelijk worden."

Vorig seizoen slaagden de Heraclieden erin om Ajax te verslaan, wat Bijleveld hoop geeft voor deze ontmoeting. "Toen we met 1-0 wonnen in eigen huis, speelden we met het mes tussen de tanden. Zo moeten we deze keer weer zien te spelen. Er zullen altijd kansen komen en het is aan ons als ploeg om er te staan als die kansen zich aandienen. Ik spreek namens het hele team als ik zeg dat we ons honderd procent gaan inzetten. We moeten spelen met bravoure en de borst vooruit."

Met Ajax treft Heracles de koploper van de Eredivisie met 21 punten uit de eerste acht duels. De Heraclieden zelf staan na evenveel wedstrijden tiende met acht punten. Zondagmiddag om 12:15 uur wordt er afgetrapt in de Johan Cruijff Arena. 

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 2 december 2020

  2. dinsdag 1 december 2020