Kudus: "Kan weer autorijden en lopen zonder krukken"

Kudus: "Kan weer autorijden en lopen zonder krukken"

21 november 2020 – De revalidatie van Ajax-middenvelder Mohammed Kudus verloopt voorspoedig. De zomeraanwinst maakte indruk tijdens zijn eerste maanden in Amsterdam, maar liep tijdens Champions League-wedstrijd tegen Liverpool een zware knieblessure op. In het Ziggo-programma Inside Ajax kwam de Ghanees met goed nieuws. "Ik kan bijna alles weer doen: Autorijden, lopen zonder krukken. Ik ben aan mijn revalidatie begonnen en alles wordt weer normaler", vertelde de Ajacied, die een operatie aan zijn meniscus onderging. "De operatie ging goed. Ik heb leuke berichtjes gekregen van iedereen bij de club. Ik wil iedereen daarvoor bedanken."

Kudus probeert ondanks zijn blessure er te zijn voor zijn team. "Ik kijk elke wedstrijd, in gedachten ben ik bij ze, ook al ben ik fysiek niet aanwezig. Ik steun ze en bid voor ze bij elke wedstrijd."

Tijdens het Champions League-duel tegen Liverpool moest Kudus al na negen minuten naar de kant. Hij miste vooralsnog vijf wedstrijden van Ajax, waaronder de 0-13 tegen VVV-Venlo. Wanneer de Ghanees terug kan keren is niet bekend, al zal dat in ieder geval wel pas na de jaarwisseling zijn. 

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. woensdag 2 december 2020

  2. dinsdag 1 december 2020