'Inter wil zich melden voor Wijnaldum, Isco staat voor vertrek'

21 november 2020, 10:40   Bijgewerkt: 21 november 2020, 10:49

Het is de vraag in welk shirt Georginio Wijnaldum in 2021 te bewonderen is. Bij Liverpool loopt het contract van de middenvelder in de zomer van het komende kalenderjaar af en verschillende topclubs zouden geïnteresseerd zijn in de diensten van de Nederlander. Zaterdagochtend meldde het Italiaanse Corriere dello Sport dat ook Inter tot dat lijstje behoort.

Wijnaldum zou relatief goedkoop op te pikken zijn uit Liverpool, omdat hij anders in de zomer van 2021 gratis de deur uit kan lopen. Het FC Barcelona van Ronald Koeman was in de zomer al geïnteresseerd in de Oranje-international, al werd dat volgens Wijnaldum zelf nooit concreet. Naast Wijnaldum heeft Inter nog twee middenvelders uit de eigen competitie op het oog: Nicolò Rovella van Genoa en Rodrigo de Paul van Udinese. Daar staat tegenover dat Christian Eriksen, wiens verblijf in Milaan vooralsnog nooit een groot succes werd, mag vertrekken.

Isco

Ook uit Spanje was er transfernieuws, zo meldde Marca. Bij Real Madrid wordt gekeken naar een winters vertrek van Isco. De middenvelder komt steeds minder in de plannen van trainer Zinedine Zidane voor en mag daarom gaan praten met geïnteresseerde clubs. De krant meldt dat onder meer Juventus en Manchester City geïnteresseerd zijn. Ook Everton wordt genoemd, wiens manager, Carlo Ancelotti, Isco in 2013 van Málaga CF naar Real Madrid haalde en daar twee jaar met hem werkte. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen