'Balotelli staat voor overstap naar Braziliaanse competitie'

20 november 2020, 23:42

Het lijkt erop dat de dagen voor Mario Balotelli op Europese bodem geteld zijn. Het Italiaanse enfant terrible staat op het punt een transfer te maken naar het Braziliaanse Vasco da Gama, dat de spits dolgraag wil binnenhengelen. De Italiaan is transfervrij op te pikken en lijkt al hard op weg naar Zuid-Amerika, waar zijn kwaliteiten broodndig zijn. De club bezet namelijk de zeventiende plaats in de Série A.

De sportief directeur van Vasco da Gama heeft namelijk in een interview aangegeven dichtbij een deal met Balotelli te zijn. "Mario Balotelli bij Vasco da Gama is geen droom, maar pure realiteit", aldus de directeur. "We werken met zijn zaakwaarnemer om een van de beste voetballers ter wereld naar Brazilië te halen. Mario raakt steeds meer overtuigd van ons project."

Vasco Da Gama hoopt Balotelli in januari aan de selectie toe te voegen. De dertigjarige aanvaller is clubloos nadat zijn contract bij Brescia werd ontbonden, omdat hij zich meermaals niet had gemeld op de trainingen. Balotelli heeft sowieso al het predikaat een lastige jongen te zijn. Zijn voetbalkwaliteiten stonden na zijn doorbraak bij Inter buiten kijf: als piepjonge spits werd hij gekozen als Golden Boy. Zijn bijzondere karakter zat echter een doorbraak in de weg. Via Manchester City, AC Milan, Liverpool, OGC Nice, Olympique Marseille en dus Brescia belandde hij steeds dieper in het voetbalravijn. De ijzersterke spits speelde 36 keer voor het Italiaanse elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen