Jong Ajax verspeelt punten, remontada Jong PSV

20 november 2020, 22:54   Bijgewerkt: 20 november 2020, 23:02

Jong Ajax heeft tegen FC Den Bosch opnieuw punten verspeeld in de Eerste Divisie (2-2). Twee goals van Ryan Trotman deden de Amsterdammers uiteindelijk de das om. Eerder was de beloftenploeg op voorsprong gekomen dankzij twee razendsnelle treffers van Brian Brobbey. Tot een eenvoudige avond op bezoek in Den Bosch leidde het echter niet. Door het puntverlies blijft Jong Ajax steken in de middenmoot.

Door de remise zakte Jong Ajax namelijk naar de negende plaats in de competitie. Met negentien punten bedraagt de achterstand op koploper SC Cambuur inmiddels negen punten punten. Het puntverlies in Brabant mag voor een groot gedeelte op het conto van doelman Dominik Kotarski worden geschreven. Bij de aansluitingstreffer van de Bosschenaren blunderde de Pool openlijk, door mis te grijpen bij een voorzet. Daar profiteerde Trotman dankbaar van.

Lees ook: FC Volendam geeft zege uit handen

Jong PSV vecht zich terug

Jong PSV knokte zich juist knap terug. Dankzij twee treffers van Arne Naudts en een goal van Joeri Schroijen leek MVV uiterst goede zaken te gaan doen om weg te komen uit de onderste regionen, maar Jong PSV knokte zich knap terug in de wedstrijd. De treffer van Kristófer Kristinsson leek voor de statistieken, maar uiteindelijk was het Yorbe Vertessen die met twee doelpunten de gevierde man werd. Het werd 3-3 in Maastricht.

Jong FC Utrecht - Helmond Sport: 2-1

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen