Ajax moet niet-fitte Antony missen tegen Heracles

20 november 2020, 18:34

Ajax moet het dit weekend tegen Heracles Almelo stellen zonder revelatie Antony. De Braziliaanse buitenspeler is niet fit genoeg voor het Eredivisieduel van komende zondag. Antony deed niet mee met de groepstraining, maar werkte een individueel programma af. De vleugelaanvaller liet de afgelopen weken ook al een internationale trip aan zich voorbijgaan.

Antony werd geselecteerd voor de Olympische ploeg van Brazilië, maar moest zich daar ook al voor afmelden. De twintigjarige aankoop werd namelijk tegen FC Utrecht in de rust naar de kant gehaald, omdat hij last had van spierproblemen. Die zijn in de vrije week niet tijdig hersteld. De hoop van Ajax was dat hij zich dit weekend weer bij de groep zou melden, maar dat gaat niet door.

Antony beleeft sterke eerste weken in Nederland. De van Sao Paulo overgenomen aanvaller was in zijn eerste acht duels als Eredivisionist viermaal trefzeker. Bovendien bereidde hij twee goals voor. Daarmee had hij een aanzienlijke bijdrage in de koppositie. Die moeten de Amsterdammers overigens delen met Vitesse. Beide ploegen hebben 21 punten verzameld.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen