Ook Godín positief: zestiende Uruguayaanse besmetting

20 november 2020, 18:12

De besmettingen bij de Uruguayaanse ploeg blijven oplopen. Nadat eerder al vijftien spelers positief werden getest op de aanwezigheid van het coronavirus, raakte vandaag ook Diego Godín besmet. De verdediger van Cagliari mist daardoor het duel met Juventus. De gemoederen lopen wereldwijd inmiddels flink op.

De Uruguayaanse selectie kwam namelijk eerder al in opspraak door tijdens de interlandperiode een barbecue te organiseren. Daar raakte onder meer ook Luis Suárez vermoedelijk besmet, wat tot woede bij Atlético Madrid leidde. Door de positieve test van Godín zijn de besmettingscijfers bij Uruguay weer een beetje extra geëxplodeerd. De verdediger speelt sinds deze zomer voor Cagliari, waar hij na een avontuur bij Inter belandde.

Jovic

Ook Real Madrid zal met een vervelend gevoel kijken naar de interlandperiode. Bij de Servische ploeg raakte namelijk reservespits Luka Jovic besmet. Ook de aanvaller is direct in thuisquarantaine gegaan en zal de komende weken langs de kant staan. De 22-jarige aanvaller, vorig jaar voor zestig miljoen euro overgenomen van Eintracht Frankfurt, speelde tot dusverre een kleine rol in Madrid. Dit seizoen kwam hij in de competitie pas viermaal in actie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen