Teze zet krabbel onder contract tot 2024 bij PSV

20 november 2020, 17:39

Jordan Teze blijft tot minstens 2024 verbonden aan PSV. De 21-jarige centrumverdediger zette vandaag zijn krabbel onder een nieuw contract. De basisspeler had aanvankelijk deze zomer een aflopend contract, maar bereikte een overeenstemming met de Eindhovenaren om er drie jaar aan vast te plakken.

Teze was al mondeling akkoord met PSV, maar de deal werd pas vandaag beklonken. Teze wilde dolgraag langer blijven en ook PSV wilde het jeugdexponent langer binden. De jeugdinternational is dit seizoen vaste waarde in het elftal van Roger Schmidt, waardoor er veel belangstelling ontstond voor de rechtspoot. Door zijn contract te verlengen, troefde PSV de handtekeningenjagers af.

Teze, die sinds 2007 voor PSV speelt, is dolblij met zijn nieuwe verbintenis. "Het is ondanks de bizarre afgelopen maanden voor mij persoonlijk een heel mooi jaar geworden", vertelt Teze op de clubwebsite. "Er is ontzettend veel gebeurd. Ik ben trots op mijn ontwikkeling, maar weet ook dat er nog veel meer aan komt. Daar richt ik me op", spreekt de verdediger ambitieus.

Ook John de Jong, technisch directeur in Eindhoven, is blij met de deal. "Sinds zijn debuut voor Jong PSV in 2017 heeft hij stap voor stap toegewerkt naar een volwaardige positie in het eerste elftal van PSV. Dat ging niet altijd vanzelf, maar Jordan heeft volgehouden. Dat is volledig zijn eigen verdienste en het past in de visie van PSV om hem hiervoor te belonen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen