Dortmund verzekert zich langer van diensten supertalent Reyna

20 november 2020, 16:59

Borussia Dortmund heeft een mooie slag geslagen buiten de krijtlijnen. De Duitse topclub heeft zich namelijk verzekerd van de diensten van Giovanni Reyna. De achttienjarige Amerikaan heeft zijn verbintenis bij de club tot 2025 verlengd.

Reyna maakt dit seizoen al vast deel uit van de selectie van Lucien Favre. De buitenspeler, die ook als aanvallende middenvelder kan spelen, heeft ook al twee interlands voor de Verenigde Staten gespeeld en scoorde ook al. Dat deed hij vorige week. De in Engeland geboren speler deed dit seizoen in zeven Bundesliga-wedstrijden mee (één goal). Vorig jaar kwam hij ondanks zijn jonge leeftijd al tot vijftien optredens in de Duitse competitie. Dat geeft wel aan hoe groot het talent van de speler is.

Technisch directeur Michael Zorc kan zijn geluk niet open wat betreft het bijtekenen van Reyna. "Zijn ontwikkeling is onvoorstelbaar", zegt hij. "Hij wordt sowieso een belangrijke speler voor onze toekomst. Ik ben dan ook heel blij dat hij nog jaren bij ons zal spelen."

Lees ook: Toptalent Moukoko (16) mag debuteren voor Dortmund

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen