Totti kampte met corona: "Kon bijna niet ademhalen"

20 november 2020, 16:36   Bijgewerkt: 20 november 2020, 17:55

Francesco Totti heeft een pittige tijd als coronapatiënt achter de rug. De legende van AS Roma kampte vorige maand met het virus en beleefde een verschrikkelijke periode. Liefst vijftien dagen kampte hij met zware klachten. Nu voelt de voormalig spits zich weer fit, maar probeert hij te waarschuwen voor het gevaar.

"Zoals jullie weten, heb ik me de laatste weken niet goed gevoeld", opent Totti op zijn Instagram-pagina. "Ik had corona en het was verschrikkelijk. De koorts ging maar niet naar beneden, ik kon bijna niet ademhalen en al mijn kracht was plotseling verdwenen. Gelukkig kon ik thuis herstellen. Ik ben vijftien dagen alleen maar thuis geweest", aldus de inmiddels weer fitte Italiaan.

Totti sluit zijn bericht af met een ferme waarschuwing. "We kunnen COVID verslaan door de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen". De 44-jarige ex-aanvaller zette drie jaar geleden een punt achter zijn roemrijke carrière, waarin hij alleen voor AS Roma uitkwam. De international speelde uiteindelijk liefst 783 wedstrijden voor zijn club, waarmee hij met ruime afstand recordhouder is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen