Lammers dankt De Roon en Hateboer: "Heel belangrijk geweest"

20 november 2020, 16:12

Sam Lammers heeft het goed naar zijn zin in zijn eerste weken als speler van Atalanta Bergamo. De 23-jarige spits, die deze zomer werd overgenomen van PSV, is daarvoor vooral zijn Nederlandse teamgenoten Marten de Roon en Hans Hateboer dankbaar. Dankzij het Oranje-duo had Lammers weinig aanpassingsproblemen in Italië.

Daar is de linkspoot dolblij mee. "Ze zijn de laatste weken heel belangrijk voor me geweest" vertelt Lammers in een groot interview met Tuttosport. "Niet alleen de dingen die op op de club moest regelen, maar ook dingen daarbuiten. Marten (De Roon, red.) heeft me bijvoorbeeld geholpen met het zoeken naar een huis en me met mensen in contact gebracht. Daar ben ik heel blij mee."

Atalanta, dat het dit weekend opneemt tegen Spezia, bezet momenteel de zesde plaats in de Serie A. Bovendien zijn Lammers en co actief in de Champions League, waar het een groep vormt met Liverpool, Ajax en FC Midtjylland. "Ajax is onze directe tegenstander, dus dat duel wordt erg belangrijk", verwacht Lammers, die met PSV al vaak de strijd aanging met de Amsterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen