Kharchouch kan eindelijk debuteren voor Sparta Rotterdam

20 november 2020, 16:04

Hij heeft er even op moeten wachten, maar Reda Kharchouch kan komend weekend eindelijk zijn debuut maken voor Sparta Rotterdam. De zomeraanwinst is na maanden revalideren hersteld van een blessure die hij in de voorbereiding opliep. Tegen ADO Den Haag maakt Kharchouch voor het eerst deel uit van de wedstrijdselectie van Sparta.

Zo komt er voor Kharchouch een einde aan een lastige periode. "Ik wilde voortzetten wat ik vorig jaar deed, doelpunten maken", aldus de van Telstar overgekomen spits tegenover RTV Rijnmond. In dienst van de club uit Velsen-Zuid maakte de spits vorig seizoen indruk. In zijn eerste jaar als prof scoorde hij twintig goals in 28 wedstrijden.

De afgelopen periode zag hij vanaf de tribune toe hoe Sparta in acht wedstrijden zes punten pakte. "De overwinning op RKC Waalwijk was goed voor het vertrouwen, maar ook daarvoor was de vibe en sfeer goed", stelt hij. "We verloren soms onterecht, je zag dat wij geen degradant waren. We lieten geen punten liggen omdat we slecht zijn."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen