Swinkels trekt zich weinig aan van kritiek Johan Derksen

20 november 2020, 09:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

"Ongelooflijk dat die jongen in de Eredivisie voetbalt", zei Johan Derksen over Arjan Swinkels bij Veronica Inside na de historische 0-13 nederlaag van VVV-Venlo tegen Ajax. De kritiek van de VI-coryfee deed de 36-jarige verdediger van de Limburgse club weinig. Sterker nog: Swinkels kon er wel om lachen.

"Ik hou het toch al behoorlijk lang vol op dit niveau. Ach, in die praatprogramma's zijn ze vaak van de overdrijving hè. Anders halen ze geen hoge kijkcijfers", reageert Swinkel tegenover het Brabants Dagblad op de uitspraken van Derksen. "Kijk, die 0-13 was niet fraai natuurlijk. Maar het was in mijn ogen echt een incident."

Een paar dagen na de 0-13 nederlaag plaatste VVV zich ten koste van FC Den Bosch (4-2) voor de volgende bekerronde, om vervolgens in de Eredivisie nipt te verliezen van FC Groningen (2-1). "Door die offday tegen Ajax is ons doelsaldo wel om zeep, that's all. Moeten we maar zorgen dat het daar niet op aankomt straks. En ja, ik zag er een keer niet lekker uit toen ik struikelde en er daardoor een tegendoelpunt viel tegen Ajax. Daar mag ook best wat van gezegd worden op tv."

Swinkels is zeker niet de eerste speler die bij Veronica Inside zware kritiek krijgt te verduren. Zo werd in het verleden in de talkshow karaktermoord gepleegd op PSV'er Stanislav Manolev. "Hoe goed die jongen ook speelde, altijd lieten ze een slechte pass van hem zien om hem daar dan belachelijk om te maken. Dan maak je zo'n jongen doelbewust kapot. Zelfs het PSV-publiek begon te fluiten bij een slechte pass van Manolev."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen