Seuntjens baalt: "We krijgen een k*t-goal tegen bij die corner"

19 november 2020, 23:01

De absolute topper in de Eerste Divisie tussen De Graafschap en SC Cambuur werd donderdagavond in het voordeel beslist van laatstgenoemde club (0-2). Volgens de thuisploeg had er echter veel meer ingezeten, terwijl de bezoekers juist dolblij waren dat ze de koppositie weer in handen hebben.

"We krijgen een k*t-goal tegen bij die corner", baalde Ralf Seuntjens tegenover FOX Sports over het ongelukkige tegendoelpunt vlak voor de pauze. "Ik denk dat we vandaag wel meer hadden verdiend dan dit verlies. Cambuur kwam niet echt in hun spel, dat hebben we goed gedaan." De aanvoerder vond vooral begin tweede helft De Graafschap beter. "Maar als we met drie sterke mensen voorin staan, moeten we niet staan prielen aan de zijlijn. Dan kun je beter na 65 minuten stoppen." Toch was hij ook zelfkritisch: "Ik krijg twee grote kansen, daar moet er één van in."

Bij SC Cambuur was er vooral blijdschap, vooral omdat de koppositie werd overgenomen van De Graafschap door de zege. "Dat is waar we willen staan, hopelijk aan het einde van het seizoen ook", glimlachte aanvoerder Erik Schouten, die bovendien het eerste doelpunt van de Leeuwarders voor zijn rekening nam. "De eerste helft was top, maar in de tweede helft moeten we sneller spelen. We gingen vertragen, dat kwam ons spel niet ten goede. Ze hadden ons tijd om vast te zetten en wij speelden te veel de lange bal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen