Onrust bij Arsenal: vechtpartij op training, 'Auba' vast op vliegveld

19 november 2020, 19:05

Hoewel de interlandbreak vandaag (donderdag) pas wordt beëindigd, is het bij Arsenal allesbehalve rustig. Er zou een incident zijn geweest op de training tussen David Luiz en Dani Ceballos – die geen interlandverplichtingen hadden. Ook was men in Londen niet blij met de gang van zaken rondom Pierre-Emerick Aubameyang, die was uitgevlogen naar de nationale ploeg van Gabon.

Vanuit het doorgaans goedingelichte The Athletic komt naar buiten dat er een vechtincident is geweest tussen Luiz en Ceballos, die in zijn gezicht werd geslagen door de Braziliaanse verdediger. De Spaanse middenvelder wilde daarop zijn ploeggenoot aanvallen, maar werd nog tegengehouden door de andere spelers en staf. Vervolgens werd de training stilgelegd en ging iedereen naar binnen. 

Het incident zou overigens al aan het begin van de week zijn gebeurd en inmiddels zou de lucht tussen beide partijen alweer zijn geklaard. Ceballos lag eerder dit seizoen ook al overhoop met Eddie Nketiah, maar heeft het incident op Twitter (zie onder) overigens ontkend. Doordat de heethoofden het hebben bijgelegd, kunnen ze komend weekend gewoon in actie komen voor The Gunners.

Aubameyang

Dat geldt ook voor aanvaller Aubameyang, toch is Arsenal niet blij met de gang van zaken rondom zijn persoon. De spits was onderweg met de nationale ploeg van Gabon, maar moest de hele nacht verblijven op het vliegveld. Daar moesten de spelers uren wachten en bovendien ook nog eens overnachten. Zodoende twijfelt de Premier League-club zeer stevig om hem nog af te staan in de komende interlandperiodes aan Gabon. Veel andere spelers zouden ook twijfelen, omdat de faciliteiten onvoldoende waren bij de nationale ploeg.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen