AZ'er Clasie nog altijd afwezig: "Dit duurt mij allemaal veel te lang"

19 november 2020, 17:56

Jordy Clasie ontbreekt al vrijwel het hele seizoen bij AZ met een vervelende blessure, maar is eindelijk op de weg terug. De verdedigende middenvelder traint nog apart van de groep, maar hoopt dat daaraan snel een einde komt. "Ik wil snel weer op het veld staan, dit duurt mij allemaal veel te lang."

Dat vertelt Clasie tegen NH Nieuws. De middenvelder liep een ontsteking op in zijn symphysis, een plek tussen zijn schaambeen onder de buikspier. "Een vervelende blessure. Je krijgt dan bij rennen en sprinten telkens een steek. Dat houdt je tegen te doen wat je wilt doen", aldus de middenvelder. "Ik heb ermee langer doorgelopen dan moest. Hoe het is ontstaan? Disbalans, maar er zijn nog veel meer redenen."

Vorig seizoen stond Clasie ook al langere tijd buitenspel. "Elke voetballer wil bij de groep zijn en niet binnen trainen", stelt de AZ'er. "Het is lastig om je weer terug te knokken in het elftal. Maar vorig jaar had ik ook zo'n fase: dat hoort bij voetbal. Wat er na mijn blessure gebeurt, is aan mezelf."

Lees ookSlot over drietal: "Verwacht dat ze weer kunnen aansluiten"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen