Real Madrid ziet Alaba als buitenkansje, ook als Ramos bijtekent

19 november 2020, 14:38   Bijgewerkt: 19 november 2020, 14:56

Real Madrid hoopt toe te kunnen slaan nu het contract van David Alaba bij Bayern München bijna afloopt. Volgens het Spaanse Marca telt de club de dagen af tot 1 januari, wanneer de onderhandelingen met de Oostenrijkse verdediger kunnen worden geopend. Eerder zullen er geen gesprekken plaatsvinden, omdat de Madrilenen de goede verstandhouding met Bayern München niet willen schaden.

Alaba heeft in München nog een verbindtenis tot de zomer van 2021. Vanwege de forse eisen van zijn zaakwaarnemer bereikte hij geen akkoord over een lange verblijf bij der Rekordmeister. Dat zal ook direct het grootste obstakel zijn in de onderhandelingen met Real Madrid; eerder deze week werd bekend dat de salarislimieten in La Liga met ingang van komend seizoen omlaag worden gebracht. Alaba zelf heeft echter al uitgesproken graag naar Real Madrid te verhuizen.

Voor De Koninklijke is ook de toekomst van vedette Sergio Ramos nog onduidelijk. De club wil het in 2021 aflopende contract van de verdediger graag verlengen, maar club en speler zijn het vooralsnog niet eens geworden over een nieuwe verbindtenis. De komst van Alaba is echter niet afhankelijk van de toekomst van Ramos, zo schrijft Marca. De Oostenrijker wordt gezien als een buitenkansje en is ook wanneer Ramos wel bij de club blijft meer dan welkom. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen