Wijnaldum kritisch: "Dat moet beter voor EK-winst"

18 november 2020, 23:11   Bijgewerkt: 18 november 2020, 23:23

Georginio Wijnaldum was blij met het aanvallende optreden van zijn ploeg, maar was na afloop van de wedstrijd ook kritisch. Zelf kwam Oranje tegen Polen namelijk enkele keren goed weg, terwijl hij zelf weinig in te brengen had. Ondanks het feit dat de aanvoerder voor de winnende goal tekende, zag hij genoeg ruimte voor verbetering.

 

"Ik denk dat het een van onze beste wedstrijden was", aldus Wijnaldum voor de camera van de NOS. "Als je ziet hoe veel kansen we creeëren, is dat heel goed. Alleen moet het achterin nog een stuk beter. Vanuit de omschakeling hadden ze heel veel ruimte", doelt de middenvelder van Liverpool op de Poolse aanvallers. "Het is wel lastig om daaraan te werken, omdat we weinig bij elkaar zijn."

Toch ziet ook Wijnaldum in dat er dingen moeten veranderen. "We moeten ons daar zeker in verbeteren om mee te doen om de prijzen op het EK." Ook Wijnaldum zelf eist een betere versie van zichzelf. "Ik ben uiteindelijk belangrijk geweest met de winnende goal en kreeg de strafschop (benut door Memphis, red.) mee, maar vandaag was ik gewoon niet goed genoeg. Ook dat moet echt beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen