Salah test opnieuw positief op corona, Mido haalt keihard uit

18 november 2020, 16:51

Mohamed Salah heeft opnieuw positief getest op corona. Dat heeft de Egyptische voetbalbond woensdag bekendgemaakt. De kans is daardoor groot dat de 28-jarige aanvaller van Liverpool in elk geval de topper tegen Leicester City mist.

Het is niet ondenkbaar dat nog meer wedstrijden voorbijgaan aan Salah. Over precies een week neemt Liverpool het in de Champions League op tegen Atalanta. Een kleine week later komt Ajax op bezoek op Anfield. Tussendoor speelt Liverpool ook in de Premier League tegen Brighton & Hove Albion.

Salah testte vorige week voor het eerst positief op corona. Dat gebeurde nadat hij in Caïro de drukke bruiloft van zijn broer bezocht. Beelden lekten uit waarop te zien was dat de Egyptische aanvaller het niet zo nauw nam met de coronamaatregelen en geen afstand bewaarde tot de andere aanwezigen. Voormalig Ajacied Mido haalde hard uit naar zijn landgenoot.

De (nieuwe) positieve coronatest van Salah vergroot de kopzorgen van Liverpool-trainer Jürgen Klopp. Veel van zijn spelers zijn de voorbije tijd in de lappenmand beland. Onder meer Virgil van Dijk, Joe Gomez en Trent Alexander-Arnold liggen er voorlopig uit, terwijl Jordan Henderson en Andy Robertson deze interlandperiode hamstringklachten hebben opgelopen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen