Diemers: "Ik hoop dat Hofland hier ooit aan het roer staat"

18 november 2020, 16:20

Mark Diemers bewaart goede herinneringen aan zijn samenwerking met Kevin Hofland. De Feyenoord-middenvelder zou zijn oude trainer komende zondag eigenlijk weer tegenkomen, maar Fortuna Sittard besloot vorige week afscheid te nemen van Hofland. Diemers zou het niet erg vinden om in de toekomst opnieuw te werken onder de onlangs ontslagen coach.

Nog altijd heeft Diemers regelmatig contact met Hofland. "Mijn band met Hofland was heel goed. Hij haalde me over om naar Fortuna te komen. Daar heb ik geen spijt van. Het heeft me geen windeieren gelegd", vertelt Diemers bij RTV Rijnmond. "Wat dat betreft vind ik het jammer dat zij (Hofland en assistent-trainer Kristof Albrecht, red.) eruit zijn. Omdat zij heel veel voor mij betekend hebben in de afgelopen twee jaar. Dat is gewoon balen."

Hofland in de toekomst trainer van Feyenoord? Diemers ziet het wel zitten. "Ik weet dat Hofland Feyenoord een prachtige club vindt én vond. Hij was alleen maar positief. Ik denk dat hij het wel absoluut in zich heeft. Hij kan een goede trainer worden. Ik hoop dat hij hier ooit aan het roer kan staan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen