NAC Breda verwacht voorjaar 2021 pas technisch manager

18 november 2020, 10:27

NAC Breda heeft nog altijd geen technisch manager in dienst, maar de club maakt absoluut geen haast met de aanstelling van die positie. Afgelopen zomer werd er afscheid genomen van trainer Peter Hyballa én technisch manager Tom Van Den Abbeele, maar alleen werd er een nieuwe coach aangesteld. In het voorjaar 2021 wordt er pas nieuws verwacht.

Dat schrijft BN/De Stem. Dat is best opmerkelijk, omdat in de meeste routes eerst een technisch manager wordt aangesteld en pas later een trainer. Dat was ditmaal niet het geval en ook voor de transferwindow in januari hoeft er van Mattijs Manders – die samen met de nieuwe trainer Maurice Steijn de selectie samenstelde – ook nog niet per se duidelijkheid te zijn.

"We hebben een aantal kandidaten op het oog waar we graag verder mee willen praten en die we allemaal om een specifieke reden interessant vinden", aldus Manders. Dat lijkt voor 1 januari onmogelijk, omdat sommige kandidaten nog onder contract staan bij andere clubs. Met de nieuwe technisch manager wordt dan de selectie voor het seizoen 2021/22 weer samengesteld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen